+31 (0)88 400 6060 Rotterdam, The Netherlands

IT-begeleiding

U heeft als ondernemer al genoeg ervaren hoe moeilijk het is de juiste beslissingen te nemen op het gebied van IT. Want welke keuzes moet u maken? En wat betekent dit voor de toekomst?

Als (tijdelijke) IT-manager kunnen wij uw eigen IT-medewerkers aansturen en/of begeleiden en vragen uit uw organisatie op hun waarde beoordelen en beantwoorden. Door ruim opgedane ervaring kan DITAB ingehuurd worden om uw IT-afdeling weer nieuw leven in te blazen en er een gestructureerde goed lopende afdeling van te maken.

Wij kunnen voor u onafhankelijk leveranciers selecteren en/of met hen voor u onderhandelen en tevens hebben wij ervaring in het begeleiden en structureren om nieuwe en lopende IT-projecten in goede banen te leiden, waardoor u niet voor verassingen komt te staan en projecten met succes en een goed gevoel worden afgesloten.

Na jarenlange ervaring weten wij wat er te koop is in de IT-wereld en wat de waarde daarvan is.

Overtuigd? Neem contact op voor meer informatie met de specialisten van DITAB met behulp van ons contactformulier. Bellen kan uiteraard ook op telefoonnummer +31 (0)88 400 6060.

IT-begeleiding